Причината са финансовите й задължения  от 37 млн. лв.Българската национална телевизия

...
Причината са финансовите й задължения  от 37 млн. лв.Българската национална телевизия
Коментари Харесай

Стани богат си казва сбогом с БНТ

Причината са финансовите й задължения  от 37 млн. лева

Българската национална телевизия ще приключи най-рейтинговото си предаване „ Стани богат ”. Това ще стане, откакто бъдат излъчени към този момент сниманите епизоди, оповестиха от маркетинговия отдел на Българска национална телевизия.

Причината е високата му цена. Развлекателната игра е външна продукция. Според новия общоприет шеф на публичната телевизия Емил Кошлуков „ Стани богат ” коства 4.4 млн. лева или по 22 000 лева на предаване.

„ Стани богат ”, което започва през април, сполучливо се справяше с конкуренцията на главните новинарски излъчвания на комерсиалните телевизионни оператори, предавани в същия сегмент от прайм тайма.

Спира излъчването и на спортната игра „ Спортисимо ”, предавана по БНТ1. Кулинарното шоу „ Бързо, елементарно, вкусно ” ще продължи да е част от програмата на Българска национална телевизия и през новия сезон, който стартира на 1 септември, откакто създателите му са се съгласили да понижат цената му на половина. От следствие на в. „ Сега ” излиза наяве, че цената на епизод от него е 11 400 лева

През юли Кошлуков заяви, че Българска национална телевизия има финансови отговорности от 37 млн. лева Един от главните задължения от управническата му стратегия е да поправи финансовото положение на публичната медия. При избирането си той уточни, че може да спести на малкия екран 6-7 млн. лева от прекъсване на неизгодни контракти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР